TræVærksted

Den oprindelige tanke var, at her kunne man komme til et godt udstyret værksted og lave sit projekt….lime en vaklende stol – svejse en skrantende hjulbør…eller måske revitalisere et dødsdømt spækbræt. Og hvis man kørte fast, var der hjælp at hente hos en af byens gamle håndværkere, der gerne ville gå til hånde.
Sådan er det stadig på 9. år – og det går så fint, at det koncept agter man ikke at lave om på. Man bistår private med dette og hint – og man hjælper også gerne foreninger og organisationer med ”opgaveløsninger” – f. eks Vrå Revyen, Vrå Beboer- og Erhvervsforening, Idrætscenter Vendsyssel, Lundgården osv.
Klokken 10 og klokken 15 er der hhv. formiddags – og eftermiddagskaffe – og her mødes husets folk til en velfortjent pause…og man er altid meget velkommen til at kikke ind og få en snak… ”å i slat kaffe”
Det handler om håndværk og socialt samvær, og det er her livets små og store spørgsmål vendes – det være sig alt lige fra dagsaktuelle nyheder… over prisen på fløde i Brugsen og Kiwi….til Lindys vaskemaskine.... flygtningesituationen i Syrien, åbning mod Cuba…eller om der er nogen, der ved hvad der er under opsejling over i Gram’s butik. 
 
 
 
Uhrenholdts Gaard | Jernbanegade 8C, 9760 Vrå - DK | uhrenholdtsgaard@gmail.com