Uhrenholdts Gaard / Fredagsbar

Fredagsbar

Fredagsbar for Modne Kvinder i Vrå og omegn

Foreningen ”Fredagsbar for Modne Kvinder i Vrå og Omegn” blev stiftet 1. oktober 2007 med det formål at skabe netværk og socialt samvær mellem kvinder på tværs af alder, kulturel baggrund og politiske holdninger. Det viste sig hurtigt, at masser af kvinder var interesserede i at deltage. Pt (oktober 2019) tæller foreningen ca 65 medlemmer, der alle er meget engagerede i den daglige drift.
Vi holder til på loftet i Rugbrødsbageriet, Uhrenholdts Gaard i Vrå. Bortset fra i skolernes sommerferie, mellem jul og nytår og på helligdage er der åbent hver fredag mellem 15 og 18. Der er intet program, mødepligt eller tilmeldingsfrist, og underholdningen sørger vi selv for. Man møder bare op, når det passer en og deltager i snakken på kryds og tværs og skaber kontakter og netværk. Der er altid kaffe og te på kanden, ligesom vi sælger øl, sodavand og vin.
Kontingentet er pt 250 kr. årligt.
Er du ny i byen, eller har du bare lyst til at møde en masse glade og livskloge kvinder, så kig ind fredag eftermiddag. Vi har plads til mange flere, for det er herligt at se nye ansigter, og vi tager altid pænt imod nye medlemmer.
Vi glæder os til at se dig!
Uhrenholdts Gaard | Jernbanegade 8C, 9760 Vrå - DK | uhrenholdtsgaard@gmail.com